Into the wild.

 
 

friluftsliv 002

 

friluftsliv 003

 

friluftsliv 007

 

friluftsliv 005

 

friluftsliv 008

 

friluftsliv 001

 

friluftsliv 012

 

friluftsliv 004

 

friluftsliv 006

 

friluftsliv 011

 

friluftsliv 009

 

friluftsliv 014

 

friluftsliv 010

 

friluftsliv 013

 

friluftsliv 015

 

friluftsliv 016

 
 

48 timmars friluftsliv fångat i bilder. Under måndagen vandrade vi, klättrade i berg, gick i skog, på stränder och bland snåriga stigar. Tränade både kondition och benmuskler till ljudet av vindens sus och fåglarnas kvittrande. Och så tog vi ikapp allt som hänt sedan senast, pratade drömmar, planer och framtid. Det är fantastiskt det där ändå; att få komma ut i naturen och inte kunna/vilja/ha möjlighet till annat än att sällskapa och vandra över stock och sten. Fantastiskt och välbehövligt.

 

På kvällen slog vi upp tält på en camping, lagade mat i stormkök och somnade som två klubbade sälar på tunna liggunderlag medan vinden slet och drog i tältet. Men en dags vandring tar på krafterna och jag sov som en stock hela natten utan att märka av varken vinden eller den hårda marken.

 

Och igår? Igår började vi dagen med havregrynsgröt tillagad på stormköket och sedan packade vi ihop tältet och gjorde oss redo för kanotpaddling. Blåsten gjorde det tyvärr inte möjligt för oss att ta oss tunt 2-mils-rundan men vi lade i kanoten ändå och paddlade runt ett par timmar. Bitvis var det riktigt tufft medan andra bitar av färden var det nästan vindstilla och känslan av att ljudlöst glida fram i det mörka vattnet vad magiskt.

 
 

Turen avslutade vi sedan i ett gammalt torp ute i nationalparken. Tillsammans med andra vandrare och hippies åt vi veganisk mat och vände näsan mot solen medan vi sträckte ut musklerna och tackade naturen för 48 timmars semesterhäng.

 
 

Vandrade gjorde vi i och runt Tivedens Nationalpark.

 
 
signatur
 
 

2 kommentarer till “Into the wild.

  1. Hej Anna!

    Tack för att du delar med dej i din vackra blogg:)

    Undrar lite mer över er vandring/ kanotpaddling i Tiveden. Blev så inspirerad så nu ska jag och mannen och jag göra en tur där liknande er.

    Kan du rekommendera allt rakt av, eller skulle ni i efterhand velat ändra på något?
    Till exempel hur planerade ni? Hur och var bokade ni kanot till exempel? Var utgick ni ifrån och vilken sträcka vandrade ni? Bodde ni i tält?

    Tusen tack på förhand ❤

    //Caroline

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg