Drömfångare.

 
 
dreamcatcher 001


 

dreamcatcher 002

 

dreamcatcher 003

 
 

Hemma på västkusten.

 

Efter vandrande, kanotpaddlande och 48 timmar med syrerik luft landade vi hemma hos mamma och jag spenderade natten, morgonen och förmiddagen i Tidaholm. Därefter tog jag tåget tillbaka till västkusten och på kvällen igår samlades vi ett stort gäng och grillade. Och ute i ett hus i skogen satt vi tätt ihop på terrassen, åt nygrillat och skrattade och hämtade filtar och kröp närmare varandra när temperaturen sjönk. Vänner alltså, livet är inget utan dem och jag är så himla himla glad över mina.

 

Och idag? idag vaknade jag tidigt. Som jag pratat om tidigare har jag fått en liten dille på drömfångare och den senaste veckan införskaffat mig två nya. En liten vacker sak med vita fjädrar från Madam Stoltz (köpt ute hos TvåFröknar) och en stor maffig variant som pryder änden ovanför sängen. Denna hittade jag HÄR.

 

Och så beställde jag färg igår. Färg till köket och leveranstiden på färgen var ca 4 veckor och jag är som ett barn som väntar på julafton. Projekt kök alltså. SOM jag väntat. Men innan köksprojektet har jag semester. Och idag ska jag starta semesterdagen med ett besök på gymmet och sedan får vi se vad som väntar. Den oplanerade tiden, alltså. Ibland den bästa.

 
 
signatur
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg