Omen.

 
 
vardagsrum 055
 

vardagsrum 056

 

vardagsrum 057

 
 

Den här veckan på kontoret alltså, galet. Det är så mycket att göra att jag liksom har svårt att fokusera på annat än excel-dokument, brudklänningar, fotografer och planerande. Jag reser ju till Italien på söndag och det är startskottet för 1,5 vecka med fem fotograferingar på tre olika destinationer. Om det ska bli roligt? Ja, vansinnigt skoj ska det bli. Men det upptar också 210% av min hjärnkapacitet just nu och jag känner att jag inte riktigt kan leverera på det privata planet. Men det är OK, för det går ju i perioder.

 
 

Nu? Nu ska jag dock koppla bort jobbet en liten stund och ge mig ner till gymmet för instruktörstid med bästa deltagarna. Skönt avbrott i allt tänkande.

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *