T.G.I.F

 
 
outfit 101b
 

outfit 101c

 

outfit 101a

 
 

Fredag kväll. Och jag är glad och tacksam över 36 timmars ledighet innan jobbkarusellen drar igång igen. På söndag flyger jag ju till Italien för att fotografera brudklänningar. Så himla roligt, men även roliga saker kräver sin tid av återhämtning och uppladdning.

 
 

Så,

 

jag tar det lugnt ikväll. Njuter av fint sällskap, god mat och en mjuk soffa och låter axlarna sjunka någorlunda tillbaka till sin rätta position. Jag hoppas också att du har en fin fredagskväll, vad du än har för dig.

 
 

Klänning – Kappahl vintage collecion
Hårsmycke – Filucca Lou
Halsband – Blandat

 
 

signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “T.G.I.F

  1. You’re a beautiful person! Welcome in Italy … sun, good food and …. unique fashion, the most beautiful in the world!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.