Café Yerba.

 
 
yerba 002
 

yerba 003

 

yerba 006

 

yerba 005

 

yerba 001

 

yerba 004

 

yerba 007

 
 

11-fikat idag intogs tillsammans med finaste Emilie. Vi satt på Café Yerba, i de nybyggda delen med utsikt över den lummiga innergården med äppelträd, pelargoner och blommande anemoner. Där satt vi och tog ikapp det som hänt under veckan. Pratade tatueringar, regnkläder, resor och träning. Och så planerade vi det nya TRX-passet på gymmet tillsammans och drack te och åt äppelkaka. Så himla fin förmiddag.

 

Nu? Nu har jag varit på gymmet en sväng och ska ge mig på packningen inför imorgon. 8 kg står det att handbagaget max får väga och jag undrar vilka trollkonster jag ska ta till för att lyckas med det.

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Café Yerba.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.