Att göra TV-debut.

 
 
byttbytt
 
 

Ja, hörrni. Idag är det en speciell dag, minsann. För det första så går 6 månader av hårt arbete till tryck idag. Tidningen kommer skickas iväg under dagen och på kontoret råder febril aktivitet för att få alla de sista pusselbitarna perfekta. Så slutproduktion har kommit till sin slutdestination, kan man säga.

Och inte nog med det. Ikväll gör jag och pappa TV-debut. För några månader sedan var vi uppe i Stockholm och under en hel dag hängde vi med tv-teamet på TV4 och hade en av de mest spektakulära, annorlunda och roliga dagarna vi varit med om. Så jäkla häftigt!

 

Och ikväll är det alltså dags. Dags för att krypa upp i soffan med popcornsskålen, plocka fram skämskudden och se på när vi gör TV-debut. 60 minuters underhållning där jag (enligt trailern) tycks ha händerna i ansiktet hela tiden, där pappa har minnesluckor över vad som hänt och där jag troligtvis avfyrdar en rad svordomar i nationell TV.

 
 

Ja, men TV alltså.

Häpp.

 
 

Vill ni se trailern gör ni det HÄR.

 

Programmet sänds på Tv4 kl 20.00 ikväll om ni vill ta en titt.

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

10 thoughts on “Att göra TV-debut.

  1. Jag såg reklamen och bara ”meeen vad likt det var Anna!, kanske hennes syster… eller är det hon? nä… jo”. Har funderat på detta så det var kul att få klart för sig att det var du! Lycka till 🙂

  2. Så kul att se dig! Vad duktiga ni var!! Det är ju rätt komiskt för jag tycker ju jag känner dig som en vän, efter att ha följt dig här något år! Du är grym och inspirerande! Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *