Happy friday folks!

 
 
outfit 104
 
 

Såg ni på Bytt är Bytt igår?

Haha ja, jösses. En minst sagt surrealistisk känsla att sitta i soffan och se sig själv på TV under 60 minuter. Ovant, surrealistiskt, lite pinsamt men också fantastiskt roligt. Att vara med på TV alltså, det kunde jag ju tänka mig att göra oftare.

Och tack hörrni för alla fina lyckönskningar och grattis. Blir så glad över alla jag känner som tog sig tid och tittade på programmet ♥

 
 

Nu: Fredag. Jobbtimmar på kontoret, septembersol och ett svettigt pass på gymmet ikväll att se fram emot. Fint det.

 
 

Hatt – Lindex
Kimono – Monki
Linne med polokrage – BikBok
Jeans – H&M
Skor – Vagabond

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Happy friday folks!

  1. Men……sa du något om fria jordgubbar till folket när du hade chansen? Steffe med anhang kanske kollade och skulle då ha insett vikten av fri tillgång till jordgubbar. Ska kolla reprisen och återkommer med kommentarer….. Ha en fin hösthelg!!!!

  2. Jodå, såg ”Bytt är bytt” igår kväll och hann precis tänka ”den tjejen ser bekant ut” innan polletten föll ner när Renée Nyberg presenterade er! 🙂 Ni såg alla ut att ha himla roligt! Vem hade trott att den, i mitt tycke, rysliga ”statyetten” var värd så mycket?!!
    Jag har läst din blogg lite då och då i ca ett års tid, men tror inte att jag kommenterat tidigare. Nu var det ett tag sedan jag var inne, så jag skrollade ner och fick se lite hantverksarbete – av en stol… och då började jag fnissa och tänkte på vad du sa i programmet om stolar… ! 🙂 🙂 Alla har vi våra svagheter för fina ting.
    Ha en skön och avkopplande helg nu när allt är färdiglevererat. Nu får tryckpressarna jobba istället.

  3. Jag hann hem till slutet av programmet. Men åh vilka härliga personligheter ni har, du och din pappa! Hoppas det går någon repris så ska jag se hela programmet:)
    Fin fredag till dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *