Snabbvisit på TvåFröknar och Stallgården.

 
 
TvåFröknar 047
 

TvåFröknar 045

 

TvåFröknar 048

 

TvåFröknar 046

 
 

Igår, efter att jag målat klart köket och även lagt en andra omgång färg på köksstolarna åkte jag ut till Två Fröknar och Stallgården. I vanlig ordning när det vankas utflykt! brukar jag åka dit. På perfekt avstånd hemifrån kan jag både spana på snygga inredningsprylar, kläder och tingeltangel samtidigt som jag har möjlighet att dricka kaffe och äta något gott i fint miljö. Bästa utflyktsaktiviteten, om ni frågar mig.

 

Igår gjorde jag en snabbvisit, drack kaffe och åt ostsmörgås medan jag funderade ut de sista detaljerna till köket. Köket ja, förhoppningsvis hinner jag ställa iordning allt under dagen och så kommer jag bjuda på lite före- och efter-bilder. Resultatet? Enligt mig vansinnigt snyggt.

 
 

Men först: Söndag. Och jag startade den tidigt med god frukost och trevligt sällskap.

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

One thought on “Snabbvisit på TvåFröknar och Stallgården.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *