Måndagsinspiration.

 
 

clothes

 

Jeans – H&M / Poncho – Saint Tropez (Modesto.se) / Nagellack och puderborste – H&M Beauty / Solglasögon – Boomerang (Synsam.se) / Väska – TopShop / Klocka – Triwa / Boots – DinSko

 
 

Höstmodet alltså, så jäkla snyggt! I helgen fokuserade jag mest på lägenheten och på projekt kök! (ni som har Instagram har sett första bilden där (@annastormphoto)). Men jag hann även med ett snabbt besök på köpcentret och fick köpt mig skorna ni ser på bilden ovan. Klassiskt snygga och funkar till nästan vad som helst. Idag hade jag gärna kombinerat dem som ovan och inser att det nog är dags att hänga undan sommarkläderna från garderoben snart.

 
 

Och ja, köket. Det blev så vansinnigt bra att det inte är klokt. Det enda som återstår nu är en ny matta och nya gardiner, sedan är förvandlingen komplett. Om jag hinner hem ikväll innan det mörknar kommer jag bjuda på lite för- och efterbilder.

 
 
signatur
 
 

7 kommentarer till “Måndagsinspiration.

  1. Nu så har jag kollat in dina kunskaper om värdet på föremål. Snälla Anna, inte ett ord om jordgubbar, jag är besviken 🙂 Och så konstaterar jag väl att man ska lyssna på sina föräldrar och inte vara stolfixerad 🙂 Pappa kan dock utöka sin samling så den närmar sig 2 ton och du får en hel hög med stolar för vinsten 🙂 Nä, du var nog precis som man tänkt sig även på tv, fast rackarns mycket sötare än på dina bilder. Slutsats = byt kamera 🙂 Du skulle kunna byta ut 10 av stolarna mot en pojkvän/flickvän, för i nuläget tror jag inte att en sådan får plats i din lägenhet 🙂 Men du kanske planerar att ha föreläsningar hemma om jordgubbarnas fördel i någon studiecirkel under vintern. Kul att ni vann i alla fall, för det var ju vinst. Själv skulle jag ha satsat på…..på…………hm……pippin…. /Viktor – i kampen för bättre kameror

    1. Haha tack Viktor! Ska absolut spana in möjligheterna till en bättre kamera 🙂
      Och nu när du säger det; kanske ska jag köpa mig ett gigantiskt växthus och odla svenska jordgubbar hela vintern? 🙂

  2. Bra köp på skor! Jag använder min v a r j e dag och de blir bannemig skönare och skönare 🙂 🙂 Fin vecka till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg