Italien.

 
 

italy

 

Blandade bilder: mina egna och Pinterest.

 
 

Ja, nu var det ju inte så värst länge jag var i Italien. För ungefär 3 veckor veckor sedan strosade jag kullerstensgator bland olivträd och terrakottafärgade husfasader och drack vin till lunch. En jobbresa, visserligen, men ändå tid för att insupa den italienska atmosfären och livsstilen.

Och nu på söndag, ja då är det alltså dags igen. För Italien och Toscana. Denna gången reser jag återigen via jobbet, men denna gång tillsammans med mina kollegor för 5 dagars kick-off. Och i en villa på den italienska landsbygden ska vi ha tillsammanstid, gå på vinprovningar och äta italienska delikatesser.

 
 

Ja, Italien.

 

Du är varmt välkommen, igen.

 
 
signatur
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg