Off to Italy.

 
 
italien 055
 
 

Vilken skön söndag det varit, hörrni. Fika med favoriterna, pysslandes i lägenheten och så en löprunda i frisk luft. Oktoberluften är förbaskat härligt att dra ner i lungorna och jag påminner mig om att ta tillvara på den och ge mig ut snart igen innan vinden blir för kall. Nu kommer snart kollegorna och hämtar upp mig för att åka till flygplatsen. Därifrån går planet till Toscana och 5 dagars kick-off med vindrickande, möten och tillsammanstid. Villan vi hyrt ska (enligt hemsidan) ha WiFi så datorn åker med så jag kan uppdatera er under tiden jag är där. Och vill ni se extra bilder följer ni mig bara på Instagram (@annastormphoto). Okej? Okej.

 
 

Häpp. Dags att dra igen blixtlåset på väskan och dra på sig flygarmössan, för nu drar jag till ITALY.

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *