Att vara på plats.

 
 
Toscana 001


 

Toscana 003

 

Toscana 004

 

Toscana 002

 

Toscana 005

 
 

Och så är vi på plats. I Italien och Toscana. Vi landade sent, sent igår och efter en kort körning från flygplatsen kom vi fram till den villa vi hyrt för veckan. Efter lite vin och kallskuret stupade vi sedan i säng och jag vaknade utvilad imorse av italiensk morgonsol som svepte genom rummet och färgade väggarna brandgula. Huset vi bor i är fantastiskt stort. Byggt i sten och femtio nyanser av terrakotta får det mitt hjärta att slå lite snabbare än vanligt. Jag älskar Italien. Det är så vackert överallt att det nästan gör ont.

 

Vi startade i alla fall arbetsveckan med frukostmöte och sedan tog vi oss in till byn och handlade mat för ett helt kompani. Nu har vi precis avnjutit pasta bolognese och rödvin på terrassen och det är dags att inta solstolarna. Bikini i oktober, alltså. Bästa.

 
 
signatur
 
 

1 kommentar till “Att vara på plats.

  1. Benvenuta in Italia! La toscana è una regione piena d’arte e di buon cibo, come tutta l’Italia!!! Vada a visitare le bellezze artistiche… Giotto, Cimabue, Michelangelo ecc ecc… approfitti di questo soggiorno per portarsi in Svezia cultura e buon gusto… (noi non dipingeremmo mai le pareti con i vostri colori, ne arrederemmo con i vostri mobili, né ci metteremmo i vostri abiti, con tutto il rispetto per i vostri gusti, s’intende!)… Desidererei darle dei suggerimenti, ma lei non risponde ai commenti, quindi le auguro un buon soggiorno italiano.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg