Casalo Candles.

 
 
casalo  002
 

casalo  005

 

casalo  004

 

casalo  001

 

casalo  003

 
 

God morgon. Idag väntar en dag av möten och teambuilding. Och att sitta i Italien, bland olivlundar och grusgångar och prata företagsstruktur är ju ganska så trevligt, faktiskt. Något annat som är ganska (eller faktiskt ganska mycket) trevligt är doftljusen från Casalo Candles. Jag är ju ambassadör för duktiga Lotta som står bakom produktionen och i förra veckan fick jag en ny laddning ljus – att fotografera och dofta på. De är, utan tvekan, bland de bästa doftljusen jag vet. Lagom, subtila och med dofter alla speciella på sitt sätt. Jag har ju mina favoriter, det har jag. Men jag gillar dem allihop, för olika tillfällen och sinnesstämningar. I lördags, till tre-kaffet tände jag ”Gin & Rosewater” och doften passade mitt nya kök perfekt. Med orientaliska, sofistikerade bohem-vibbar var det förbaskat fint i köket.

 
 

signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *