Vinn doftljus från Casalo Candles.

 
 

_DSC0076

 
 

Nu under de mörka (bokstavligt talat) månaderna behöver vi något som sätter ljus på vardagen, något som lyser upp och sprider värme och välbefinnande. Jag är ju, som ni säkert vet, en sucker för doftljus. Och det ska vara bra doftljus av god kvalité och med en subtil doft. Jag klarar inte av starka syntetiska dofter som skapar huvudvärk efter bara några minuter. Nej, det ska vara milda, snälla och spännande dofter.

 

Som de från Casalo Candles. Jag är ju ambassadör för Lotta och hennes fina ljus och en ambassadör med hela hjärtat. Jag älskar dessa doftljus. Och nu tänkte jag att någon utav er ska få chansen att bli lika förtjust som jag.

 
 

Jag kommer nämligen lotta ut ett ljus till tre av er för att ljusa upp i vintermörkret. Det enda ni behöver göra är:

 

1. Följa Casalo Candles på Facebook (HÄR) eller Instagram (@casalointeriör)

 

2. Skriva vilket ljus ni önskar om ni vinner (beskrivning av dofterna hittas HÄR och HÄR)

 
 

Mina favoriter? The Grace, Ocean View och the Bazaar.

 

Tävlingen pågår till och med onsdag (18/11).

Lycka till ♥

 
 
signatur
 
 

45 kommentarer till “Vinn doftljus från Casalo Candles.

  1. Kul! Jag följde via Instagram och är förtjust i doften ”Champagne och Pomegranate”. Tack för en jättetrevlig blogg!!

  2. Hej, vilken rolig tävling!
    Jag följer Casaloe Candles. Jag tycker ”Gin and Rosewater” låter himla spännande! Jag hoppas på den!
    Tack för en inspirerande blogg!

  3. Åhhh, doftljus…..bästa uppfinningen! The Bazaar låter fantastiskt god, verkar vara ”min” doft. Följer på Instagram, findus69. Fina konton, både Casalo och ditt! Kram!

  4. Om jag har turen att vinna så väljer jag Home for Christmas, då jag älskar julen och det skulle sitta fint nu när vi närmar oss jul.

  5. Ett doftljus hade verkligen piggat upp i höstrusket som vi fått nu! Själv kände jag mig väldigt träffad av The Grace – feminin elegans och självsäker! 🙂

  6. Äntligen är vi i slutfasen av en låång renovering av nedervåningen – kök, matplats och två vardagsrum börjar ta form. (6 månader utan kök är en utmaning!) Ett nytt doftljus skulle därför passa utmärkt! Champagne & Pomegranate låter ju helt fantastiskt så det skulle jag välja. Följer på Facebook och håller tummarna för väldoft när allt är på plats i huset!

  7. Det är inte många veckor kvar till jul och i år är det jag som är värd på julafton, det hade varit så roligt att kunna få lite väldoft i hallen så att gästerna känner sig välkomna, därför hade Home for christmas passat perfekt. Följer på Facebook, håller tummarna.

  8. Som den sucker jag är för allt som hör julen till är valet inte svårt, skulle välja home for christmas utan att tveka. Har redan börjat smyga in lite juliga växter i hemmet så att få komplettera med ett väldoftande ljus att tända om kvällarna. Följer nu på instagram 🙂

  9. Juldoft! Home for Christmas! Helst i mitt kök, som är under uppbyggnad. Om det nu ändå ska se rörigt ut i köket över jul (suck!), så skulle det vara så mysigt ifall det i alla fall doftade gott! Följer på Instagram! Och håller tummarna!

  10. Åhhh en sådan däringa rolig tävling men som alltid slår beslutsångesten till…det står mellan The Bazaar och Home for Christmas…får suga lite på den 😉
    Följer på fb <3
    Kram

  11. Hej, perfekta tävlingen ju! Gillar på facebook med samma namn som kommentaren! OM jag har turen att vinna skulle jag vilja ha: CHAMPAGNE & POMEGRANATE lät underbart!

  12. Gillar på FB. Doften ” Home for Christmas ” – verkar som en härlig doft till Jul , men även ”Gin and Rosewater” – låter som en skön doft !! Skulle verkligen bli glad om jag fick prova något av dom !! ( Rosewater – Rosenvatten -får mig drömma om sommaren igen ! )

  13. Doftljuset ”Champagne & Pomegranate” är jag nyfiken på <3 Gillar på Fb. (Carina Gerdin).
    Kram Carina / Hjo

  14. 1. Gillar och följer båda två 🙂

    2. Jag har inte känt någon av dofterna, så jag blir glad för vilken som helst, och vi älskar verkligen doftljus i vårt mörka hem 🙂

  15. Hej
    gillat sidan och delar på fb
    har ej instagram
    är lite av en ljus samlare och är nyfiken på passion palace den skulle passa fint i vårt hem
    mvh Titti

  16. Åh doftljus- lite av den bästa vardagslyxen kan jag tycka. Doften home for christmas skulle gärna får flytta in hos mig och sprida doft i mitt casa.
    Gillar på FB!

  17. Vilken mysig tävling !
    Jag skulle älska att ha ” Home for Christmas ” i mitt hem . Nu när julen står för dörren snart, så vill man gärna ha det varmt och ombonat omkring sig och njuta av goda dofter. Gillar på Facebook

  18. Följer på facebook, har delat och bjudit in vänner.

    Så perfekt det vore med ljuset ”Home for Christmas” som skulle sprida julstämning i vårt hus! Hoppas! 🙂

  19. Hejsan!
    Jag har följt på instagram (Följare 147, michelle.victoria) och jag skulle verkligen vilja ha ljuset med doft av champagne och granatäpple!

  20. Jag skulle vilja ha THE BAZAAR och HOME FOR CHRISTMAS om jag hade turen att vinna. Jag följer på fb och hoppas på tur älskar verkligen doftljus

  21. ÅH, vilken underbar tävling!
    Jag gillar självklart på FB (Annika Nilsson)
    Mysiga dofter allihopa! Måste jag välja så väljer jag The Grace!

  22. Jag gillar dem på FB nu 🙂 Jag skulle vilja vinna HOME FOR CHRISTMAS för det låter så mysigt och jag älskar julen och allt som skapar mer julkänsla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg