Att bryta vardagen, en aning.

 
 

pins

 

Bilder från Pinterest.

 
 

Mina vardagar ser (tyvärr) allt för ofta likadana ut. Uppstigning kl 06.30 (eller tidigare, beroende på morgonpromenad eller ej). Grötfrukost, P3-lyssnande och packa väskan för kontoret. Sedan spenderar jag 9 timmar framför datorn med bildredigering, projektledning, artikelskrivande och möten. När arbetsdagen sedan är avklarad åker jag oftast till gymmet och tränar i ca 60 minuter. Efteråt måste jag eventuellt en tur till mataffären innan jag landar hemma, lagar mat, duschar och förbereder inför morgondagen.

 

Ja, och så tycks dagen nästan vara förbi. Ett virrvarv av måsten och rutiner och även om jag trivs riktigt bra med det är det skönt att bryta mönstret någon dag i veckan. Planera in en långpromenad med en vän, strosa runt på stan och spana in nyheter i butikerna, gå på quiz och äta gott. Eller kanske bara åka raka vägen hem; slänga på sig det mjukaste man har och sedan läsa bok och dricka te hela kvällen.

 
 

Något som bara bryter av vardagsrutinerna, helt enkelt. Och ikväll ska jag göra just det. Direkt efter kontorstid ska jag och Fredrik strosa runt på stan, dricka kaffe på något mysigt ställe och spana in julutbudet i butikerna. Så himla, himla trevligt och precis vad en mitt-i-veckan-dag ska innehålla om ni frågar mig.

 
 

Förresten, ni som inte tävlat. Än har ni någon timme på er!

 
 
signatur
 
 

3 kommentarer till “Att bryta vardagen, en aning.

  1. Jag tycker att du har en helt fantastisk blogg som jag läser varje dag! Bra innehåll och väldigt fina bilder. Du inspirerar verkligen, på så många plan. Önskar att jag var lika bra som du på att njuta av så mycket i vardagen och hitta den balansen som du har. Tyvärr kämpar jag med en del problem som stress, höga krav, ångest och hetsätning. Hur går du till väga för att skapa hållbara rutiner? Och hur brukar du prioritera när du känner att tiden inte räcker till?

  2. Älskar din hjärtliga blogg med en fin variation och precis det som du skriver om de där vardagsrutinerna – det är precis det jag gillar att läsa om!
    Och så har jag noterat att ett nytt (?) mans-namn slunkit in i texterna lately 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg