Att visa något bortglömt.

toscana 002

toscana 004

toscana 003

toscana 001

toscana 005

toscana 006

toscana 007

 

Fredag och på västkusten har vi storm. Ute regnar det oavbrutet och vinden får det att knaka i husväggarna och väder som detta får mig att känna en tacksamhet över att jag arbetar inomhus. Och också en tacksamhet över att bo i lägenhet. Då behöver man liksom inte vara lika orolig för vad stormen kan ställa till för oreda.

 

Hur som helst. Igår när jag gick igenom bilderna på datorn hittade jag några kvarglömda godingar från resan till Toscana som jag gjorde i mitten av oktober. Då var det inte storm utan hög luftfuktighet och en temperatur på ca 27 grader. Bilderna är från vårt besök i det mysiga området Cinque Terre där det var så vackert att det nästan gjorde ont. Ja, tänk att jag fick besöka mitt älskade Italien hela två gånger under 2015 ♥

 
signatur
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *