En längtan efter julgodis och påminnelse om adventskalendern.

 

julgodis

Bilder från Pinterest , RaniaMaria och Made by Mary.

 

Herrejösses så sugen jag är på att baka julgodis just nu. Jag, som inte äter vanligt godis (nyårslöfte som bevarats i 11 års tid nu) tycker det är vansinnigt härligt att i december månad stå och koka ihop sitt eget julgodis. Favoriterna är hemgjord lakritskola med havssalt och en fudge på vit choklad. Tänk en bit vitchoklad-fudge med en kopp starkt kaffe efter en långpromenad i kylan, mhmmm.

 

Och ja, julgodis finns det ju oändligt många sorter av och även fast jag brukar testa något nytt varje år brukar de ändå bli favoriterna ovan som vinner. De är liksom oslagbara och jag tänker att jag ska ta någon ledig dag framöver åt att koka kola och göra fudge och dela med mig av mina bästa recept. Ja, så får det bli.

 

Och hörrni, på tal om jul: imorgon avslutas första luckan i julkalendern. Så passa på att TÄVLA ända fram tills dess!

 

signatur

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *