Glimpses of 2015.

 
 

nyc 008

syltkakor 006

dusseldorf 018

skane 019

TvåFröknar 049

nyc 028

islatte 001

dubai 027

friluftsliv 007

fika 004

brollopsfoto 003

Toscana 013

skane 021

koket 002

italien 045

 
 

Vilket år jag haft! Fullt av resor, vänner, värme och kärlek. Men också till viss del sorg, stress och oro. Men när ett år har passerat är det liksom de positiva sakerna jag minns och 2015 har varit ett fantastiskt år. Jag har hunnit med att resa till Dubai, London, New York, Düsseldorf, Italien (Milano) och ytterligare en resa till Italien (Toscana). Under sommaren åt jag mer jordgubbar och drack mer islattes än vad som kan anses som normalt. Jag har fantastiska vänner som jag fått följa med och dela livet tillsammans med. Och så har jag träffat Fredrik.

Min familj har mått bra och varit lika kramgoa och kärleksfulla under detta år som alla andra passerade. Jag har hunnit med att semestra i mitt älskade Skåne hela två gånger och mitt egna företag har tagit spinn och jag har haft möjlighet att göra väldigt många roliga fotograferingar. Dessutom har jag spenderat mycket tid med kaffedrickande och kakor – min favoritsyssla alla kategorier. Och så har jag tagit långa promenader i naturen, haft en friluftshelg med mamma och grejat i lägenheten och målat köket i en vågad turkosblå nyans.

 
 

Ja, 2015. Du var mig ett bra år du och nu hoppas jag att 2016 blir minst lika bra.

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “Glimpses of 2015.

  1. Jag vill också tacka dig för det här året. Det har varit roligt att läsa dina inlägg med så fina o vackra bilder som du har tagit.
    Kram Nina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.