Green marble.

 
 
marble
 

Grön marmorbricka – Åhlens. Ljusstake i guld – H&M Home, Doftljus – Voluspa, Vas – Loppisfynd.

 
 

Just nu sitter jag hemma efter en skön långpromenad uppe vid sjön. Älskar lediga dagar mitt i veckan och när jag vaknade imorse kändes det nästan som julafton. Att ha några lugna timmar med frisk luft, dagsljus och sedan pysslande i lägenheten är underbart. Och i lägenheten doftar det svagt av doftpinnar från Rituals (som jag fick i julklapp) och jag och Fredrik ska strax äta lunch följt av kaffedrickande i soffan och ett avsnitt Homeland.

 

Senare väntas vi få finbesök och lägenheten kommer fyllas med sorlet från glada människor, doften av god mat och glas fyllda med bubbel. Och så ska jag göra en lite nyårsresumé till er här på bloggen, fint det. Men först: lunch.

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.