När inte tiden räcker till.

 
 
tid


 
 

2 månader om året utspelar sig ett smärre kaos! på kontoret. Månaden innan magasinet går till tryck. Denna januari-månad är inget undandag och om vi dessutom lägger till en branschtidning som vi gör med deadline i samma veva och en egen bröllopsmässa som hålls nu på lördag kan ni ju räkna ut ungefär hur mycket frenetiskt arbete som pågår dessa dagar.

 

Denna vecka är hemsk. Ja, även om jag älskar mitt jobb är det inte särskilt upplyftande att vakna kl 03.10 mitt i natten och ha världens puls och känna stress över hur f*n man ska få ihop allting. Att göra något för första gången (som i detta fall: ordna en bröllopsmässa, sköta ALL PR och styra upp en modevisning) gör att hjärnan känns aningens spretig. Man får hjärtklappning titt som tätt över saker man kommer på som man glömt eller borde göra.

 
 

Så, för att inte gå under helt har jag en manisk struktur på kontoret. Mappar, pärmar och listor till allt. Och hemma försöker jag varva ner så gott jag kan; med promenader, mjuka kläder, god mat och kramar. Så det ska nog gå vägen det här också, men det ska också bli väldigt skönt när det står söndag i almanackan och mina axlar kan återfå lite normal position…

 
 
signatur
 
 

2 kommentarer till “När inte tiden räcker till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg