Att ha gjort en modevisning.

 
 
dsd 001

dsd 002

dsd 008

dsd 006

dsd 009

dsd 004

dsd 005

dsd 012

dsd 011

dsd 003

dsd 007

dsd 010

 
 

Alltså, jag är så himla, himla stolt. Igår klarade jag att genomföra min allra första modevisning. 72 st bröllopsklänningar, 13 stycken kostymer, 11 modeller och 2 stycken visningar á 40 minuter inför flera hundra blivande brudpar.

 

Jag ska inte ljuga och säga att det var en dans på rosor: det var det inte. Ett hemskt väglag på vägen upp till Oslo på morgonen gjorde att vi blev något sena upp till mässan och väl på plats skulle vi hinna med en genomgång, prova alla klänningar en gång till och fixa hår/makup. Och när både assistenterna från brudbutikerna som skulle hjälpa till att klä modellerna och när frisörerna ville lägga cirka 3 timmar vardera på deras arbete fick jag bestämt sätta ner foten flera gånger och visa vem som bestämmer. Vissa gånger fick jag till och med handgripligen ”hämta” modellerna och ta av dem kläderna för att trä på klänningen som skulle nålas in.

 

Men, i slutändan? Det blev så himla bra! Första visningen var lite skakig men efter en genomgång med modellerna efteråt satte vi andra visningen så jäkla bra! Och jag stod framför scenen och skötte musiken, ljudet och såg till att skärmarna bakom scenen visade rätt märke på rätt klänning. Och så beundrade jag hur himla duktiga alla var. Hur de verkligen gjorde sitt yttersta och genomförde en andra visning i världsklass.

 
 

Så ja, jag kan nu stolt titulera mig som projektledare för en modevisning och det känns så fruktansvärt bra.

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “Att ha gjort en modevisning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *