Att kliva ur sin comfort-zone.

 
 

outfit

Blus – Vila / Armband – Selected Femme / Jeans – H&M / Klocka – Larsson & Jennings / Örhängen – Dyrberg Kern / Boots – K. Cobler

 
 

Så började en ny vecka. Vi är nu exakt 19 dagar från deadline gällande trycket av Bröllopsmagasinet – senaste utgåvan. 19 dagar och det kommer vara fortsatt fullt ös fram tills dess. Men det är fullt ös i en kategori som jag är van vid, som jag gjort förut och som jag behärskar. Därför känns dessa 19 dagar riktigt behagliga om man jämför med mina senaste 2 veckor där jag planerat en bröllopsmässa och modevisning för första gången. De senaste 2 veckornas arbete var helt nytt för mig och jag var stundtals både förvirrad och väldigt stressad.
 
Men det är liksom det jag älskar med att arbeta; att få kliva ur sin comfort-zone. Gör man hela tiden saker man kan och är bekväm med utvecklas man inte. Visst; man känner sig trygg på jobbet (vilket man måste göra för välbefinnandet större delen av tiden) men det blir också monotont arbete. Och vid det här laget känner jag mig själv såpass väl och vet att jag inte klarar av att bara göra saker jag kan under en längre period; nej jag måste utmanas. Måste få svett-attacker och djupa veck i pannan och nästan slå knut på mig själv. För när jag väl kommit ut på andra sidan är jag tusen erfarenheter rikare och känner mig lite bättre, lite starkare och mycket stoltare.

 

Oavsett hur utmaningen gick, om den gick bra eller dåligt så är jag alltid i slutändan glad över att jag tackade JA. För då vet jag vad jag går för; det är liksom ett test för min kapacitet och ett test för vad jag gillar, vad jag är bra på och vad jag kan förbättra.

 
 

Så,

även om de sista dagarna stundtals varit hemska är jag så himla glad över att jag fixade det och jag fixade det dessutom med bravur. Och de kommande 19 dagarna blir också hektiska; men med en go känsla i magen och en rutin som är skön att återgå till.

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Att kliva ur sin comfort-zone.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *