Resedrömmar.

 
 
pins
 

Bilder från Pinterest och det HÄR Instagramkontot.

 
 

God kväll! Efter ett härligt träningspass på gymmet där benmusklerna fick sig en omgång har jag nu landat skönt i soffan. Nyduschad och mätt efter kvällens middag sitter jag och söker inspiration på Pinterest till olika resmål. Efter denna intensiva jobbperiod skulle det vara skönt att boka en resa; något att se fram emot och längta efter tills våren kommer. Den sista tiden har jag haft någon slags dille på Palma och tycker att det vore toppen med en weekend eller vecka där framåt maj.

 

Har ni varit där? Eller har ni tips på andra resmål i Europa som lämpar sig för en vår-weekend. Jag har varit i Paris, Rom, London, Barcelona, Berlin och Gdansk. Underbara ställen allihop men jag testar gärna något nytt. Sugen på att även besöka Milano på nytt (såg ju endast flygplatsen där vid mitt senaste besök) eller Istanbul. Vad tror ni?

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer till “Resedrömmar.

 1. Hej!
  Jag har precis flyttat till Milano för att plugga i ett halvvår och kan redan efter en vecka säga att jag älskar staden och folket! Så vackert och våra 14 grader och sol resulterade i en lunch i solen utan jacka idag! Kan varmt rekommendera denna stad i vår! 😀

  1. Åh så härligt det lät! En av modellerna vi fotograferade i Italien hade varit stationerad i Milano och hon sa precis samma sak som du: Staden och människorna är underbara! Så detta tåls att titta närmare på 🙂
   Vad spännande det lät förresten med studierna, vad läser du?

   1. Det tycker jag absolut du ska göra! Här ska jag plugga kurser inom communication, marketing & media då jag pluggar det hemma i Sverige 🙂

    1. Åh så spännande det lät! Kul 🙂 Lycka till med studierna och njut av Milano – hoppas det blir en tripp dit för mig i vår 🙂

 2. Prag, är jag sugen på 😄 Hade kanske varit nåt?
  Warszawa, super mysig stad, var där på bröllop så hann inte så mycket men hade absolut kunnat tänka mig att åka tillbaka.
  Istanbul gillade jag inte alls men det kan ha med den resans upplägg. Vet att många gillar staden.
  Köpenhamn, räknas det? För mig är det ju bara en kort liten tågresa bort, men det är ju en ljuvlig stad.
  Hoppas du hittar något!

  1. Åh, både Prag och Warszawa har jag också haft i tankarna 🙂 Får spåna vidare där. Och sedan håller jag med dig fullständigt: Köpenhamn är ju alldeles underbart! Dock är jag där på tok för sällan trots att det bara ligger några timmars tågresa bort.
   tack för dina tips!

 3. Hej!
  Så härligt med en resa👌🏻 Är själv sugen på att vandra i Cinque Terre, men vet inte om det är bättre i slutet av sommaren rent vädermässigt.
  Susanne

  1. Cinque Terre är otroligt vackert! Var där i mitten av oktober förra året (2015) och de små städerna är helt ljuvliga! Kan tänka mig att september är en perfekt månad för destinationen rent vädermässigt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *