15 minuter.

 
 
kaffe
 
 

Kikar in till er lite snabbt medan lunchrasten fortfarande rullar och jag för närvarande har 15 minuter av ganska lugn och ro. Vi går ju mot deadline på tidningen och även om perioden i januari/februari minst sagt är hektiskt så är det något i mig som triggas igång som aldrig förr. Att arbeta mot deadlines är liksom min grej och så länge man är inställd på övertid och högt tempo så älskar jag det. Dessutom tillhör det jag får göra just nu mina absoluta favoritsysslor: vara kreativ, skriva artiklar, jobba mot klockan och inspireras av vackra bilder och typsnitt. Nackdelen? Ja det skulle väl vara att man inte har möjlighet att fokusera på så mycket annat än just jobbet och hur vädret ser ut utanför kontorsfönstret.

 
 

Så,

jag konstaterar att snön smält bort och ersatts av plusgrader och solsken. Att kaffet är starkt och gott och att jobbet rullar på enligt schemat.

 
 

Hoppas ni också har det bra ♥

 
 
signatur
 
 

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *