När det enkla är det bästa.

 
 
falafel 001
 
 

Ikväll kände jag mig totalt slut, efter en kort stunds övertid på jobbet åkte jag hem och kraschade i soffan. Skulle egentligen haft instruktörstid på gymmet men både kropp och knopp sa ifrån och stunder som dessa tackar jag mina vänner för att de ställer upp lite extra. Som bästa Emilie som på kort tid ryckte in och tog mitt pass för min skull. Så istället för att dra på mig träningskläder klädde jag mig i mjuka byxor och en stor tröja. Placerade mig i soffan och sedan har jag spenderat kvällen med att äta falafel från vagnen runt hörnet och se två avsnitt Homeland med mitt hjärta. Ibland är verkligen det enkla det bästa och det här var precis vad jag behövde ♥

 
 

signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “När det enkla är det bästa.

 1. Klok du är som lyssnar på kroppen! Var rädd om dig och jobba lagom hårt….. Tusen tack för inspirerande blogg också och förlåt att jag är dålig på att kommentera. 😊
  Kram P

  1. Tack snälla för dina fina ord! Och vad roligt med en kommentar från dig – men känn inget dåligt samvete 🙂 Jag är glad och tacksam över att du bara tittar in, även om du inte lämnar något spår efter dig 🙂 Kram och trevlig helg!

 2. Våra torsdagar såg väldigt lika ut! Jag valde också bort träningen pga risig känsla i kroppen, drog på mig mjuka kläder och landade i soffan framför 3 avsnitt av Homeland.. 🙂
  Hoppas du mår bättre nu och får njuta av fredagen & helgen som är på gång!
  Kram!

  1. Ja, ibland måste man lyssna på kroppen – härligt att du också gjorde det och att våra kvällar blev likartade 🙂
   Kram och trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.