Friyaayyy!

 
 
outfit
 
 

Och så kom fredagen. Och även om jag arbetar helgen och det dröjer ytterligare 15 dagar innan jag får njuta ledighet! så känns det ändå i kroppen att det är fredag. Det blir liksom lättare på något vis när man har fredagsstämning i kroppen och lyckas lura hjärnan att det är helg fastän det väntas marathonlånga pass på kontoret med pannan i djupa vecka lördag-söndag.

 

Hur som helst: fredag! Och jag ska köpa fredagsblommor på lunchtimmen och njuta av riktigt gott kaffe när jag hamrar på tangentbordet. Hur fint som helst!

 
 

Pälsjacka – Köpt i Paris

Jeans – H&M

Tröja – Chillnorway (gammal)

Mössa – Stadium

Boots – DinSko (gamla)

 
 

signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Friyaayyy!

 1. Fredag som övergått till lördag! Och jag älskar tidig lördagsmorgon! Smyger upp medan de andra 3 fortfarande sover, dricker kaffe och surfar runt på mina favvo-bloggar, och får den där goa helgkänslan!
  Grym du är! Men härligt att köra så det ryker med jobbet när man vet att det lönar sig! Ska minsann köpa ett ex i år, väntas fin-bröllop för vänner i juli så lite inspiration skadar inte! (För 10 år sedan, när jag var bridezilla hade jag ett halv rum med bröllopsrelaterade tidningar…)
  Kram och go helg till dig!

  1. Ja, en tidig helgmorgon är det absolut bästa! Man får chansen att starta dagen i lugn och ro, insupa den goa helgkänslan och utnyttja dagen till max 🙂
   Njut av en fantastisk lördag nu och så roligt att du ska köpa ett magasin!

   Haha kan verkligen relatera till alla bridezilla’s där ute 😉 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.