Dressed for success!

 
 
dress 001

dress 004

dress 003

dress 002

 
 

Någonstans vid 19-tiden idag fick jag ett ryck. Kände mig trött i kroppen efter sittandet på kontorstolen och snurrig i hjärnan efter alla excel-dokument. Så istället satte jag på musik på högsta nivå och passade på att prova några av bröllops- och festklänningarna som hänger kvar på kontoret från visningen i Oslo förra veckan. Alltså, jag ÄLSKAR vackra klänningar. Tycker att man klär upp sig på tok för sällan och skulle gärna spatsera omkring i en glittrig dröm vilken lördag som helst. Ja, kanske inte bröllopsklänning då utan festklänning. Ni fattar. Fasligt fina var de i alla fall och dansandet i korridorerna utförda dessa kreationer gav mig lite ny energi för att fortsätta någon timme till. Men nu går ögonen i kors så jag ska fälla ihop datorn för dagen och åka hem. Några timmars sömn för att rensa hjärnan och sedan kör jag slutspurten imorgon.

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.