Dressed for success!

 
 
dress 001

dress 004

dress 003

dress 002

 
 

Någonstans vid 19-tiden idag fick jag ett ryck. Kände mig trött i kroppen efter sittandet på kontorstolen och snurrig i hjärnan efter alla excel-dokument. Så istället satte jag på musik på högsta nivå och passade på att prova några av bröllops- och festklänningarna som hänger kvar på kontoret från visningen i Oslo förra veckan. Alltså, jag ÄLSKAR vackra klänningar. Tycker att man klär upp sig på tok för sällan och skulle gärna spatsera omkring i en glittrig dröm vilken lördag som helst. Ja, kanske inte bröllopsklänning då utan festklänning. Ni fattar. Fasligt fina var de i alla fall och dansandet i korridorerna utförda dessa kreationer gav mig lite ny energi för att fortsätta någon timme till. Men nu går ögonen i kors så jag ska fälla ihop datorn för dagen och åka hem. Några timmars sömn för att rensa hjärnan och sedan kör jag slutspurten imorgon.

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *