Att ha en helg på kontoret.

 
 
brud
 

Bild från fotografering i augisti -15 där jag plåtade BTS-bilder i samband med en fotoserie.

 
 

Ja, hörrni. Denna helg blir det inget vindrickande, skogspromenerande eller häng med vännerna. Istället spenderar jag helgen med att jobba 14-timmars arbetspass på kontoret.

 

Om 1,5 vecka går tidningen till tryck. 6 månaders arbete ska buntas ihop på 368 sidor och denna helgen ritar jag layout för hela tidningen – alla 4 länder (Sverige, Norge, Danmark och Finland). Så totalt ritar jag in annonser och redaktionellt material på ca 1500 sidor(!) Ett hästjobb utan dess like och det gäller minsann att ha tungan rätt i mun och inte göra onödiga slarvfel. Jag belönar mig i alla fall lite då och då med kaffe och ser fram emot den där Häägen Dazs-byttan jag köpte igår som ”belöningspresent” när klockan närmar sig midnatt och jag fortfarande sitter fastklistrad på kontorsstolen och behöver lite energi i form av socker. Och så räknar jag ner till deadline och ser fram emot att återfå lite mer fritid igen.

 
 

Men häpp. Dags att återgå till datorn och hålla tummarna för att jag om några timmar fortfarande är vid mina sinnes fulla bruk. Hoppas du har en fin helg, vad du än har för dig!

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.