Vinn en kärlekspresent.

 
 
beach house


 
 

Glad alla-♥-dag till er mina fina! En dag till för att påminna varandra om kärleken som finns runt om i världen. För även om det händer mycket hemskheter varje dag sker även oändligt många fina och kärleksfulla handlingar. Och dessa påminns vi om idag och detta är en dag som bör gå i kärlekens tecken. Oavsett om det är till din partner, en kär vän eller avlägsen släkting. Ett telefonsamtal, en kram och en komplimang räcker långt och ger så otroligt mycket.

 

Som ni vet tycker jag om er allihop som kikar in här, ni har en speciellt plats i mitt hjärta och ni sprider så mycket glädje till mig varje dag. Så nu önskar jag ge tillbaka. Jag vill börja med att ge er alla världens största kram och säga hur fantastiska ni är. Sedan vill även jag, i samarbete med Beach House Company ge bort en fantastisk morgonrock till en av er. Beach House morgonrock ”Sofite” beskrivs ungefär som att gå omkring i en nallebjörn. Den luxuösa morgonrocken är nämligen alldeles fasligt mjuk och kommer i en stilren, snygg design som passar alla. Och jag menar; vem vill inte känna sig som en fabulous nallebjörn efter en varm dusch?

 
 

För att vara med att tävla önskar jag att du skriver vilken storlek du önskar på morgonrocken ifall du har turen att vinna (Small, Medium eller Large). Skriv det i kommentarsfältet nedan. En lycklig vinnare dras sedan på onsdag (17 februari) , kl 20.00.

 
 

signatur

 
 

Inlägg i samarbete med Beach House Company.

 
 

76 kommentarer till “Vinn en kärlekspresent.

  1. Om jag har hjärte turen att vinna så skulle mina tidiga morgnar varit räddade i en storlek Large 🙂
    Trevlig alla hjärtans dag på dig!

  2. Tack till dig för en urhärlig blogg! Alltid lika mysigt att kika in här! Hoppas på lite tur när det gäller den finfina morgonrocken (M). Glad Alla Hjärtans Dag!

  3. En riktig morgonrocksdröm 😍 En storlek Small skulle mer än gärna få flytta in hos mig. Ha en mysig alla hjärtans dag!

  4. Glad alla hjärtan till dig! Vilken fin tävling, ujujuj!! Om jag skulle råka ha tur, hade en small suttit fint.
    Tack för en härlig blogg med go’ mix av allt det där ”lilla-extra-pepp- och flärd” i vardagen!

  5. Vilken lyxig tävling! Om jag har turen att vinna önskar jag strl M i denna fina morgonrock! Hoppas du får en fin Alla <3 dag!

  6. Glad alla hjärtansdag! Vilken fantastisk morgonrock! Jag som är en morgonrocksjunkie håller tummarna. En small hade varit perfekt! 🙂

  7. Glad alla hjärtans dag ! En sån skulle jag behöva i mitt svinkalla hus. Att få svepa in mig i när jag kommer hem efter jobbet, lagom nerkyld efter 30 min på moppe/cykel i det evigt blåsiga skåne. Stl M skulle förmodligen passa alldeles utmärkt.

  8. Så mysig att mysa runt i! En storlek M skulle sitta bra om turen är på min sida ! Bamsekram på Alla hjärtans dag! ❤️

  9. Hej ♡ Jag har haft en och samma morgonrock sen jag fick mitt första barn för 22 år sedan. På den tiden var den så fin, ljusgrön och vitrutig i tunn flanell. De senaste 10 åren har jag använt den av enbart nostalgiska skäl. Den behöver verkligen bytas ut! Storlek S om jag har tur att vinna. Mvh Helena

  10. Önskar dig också en härlig alla ❤️ dag! Åh jag som så skulle behöva en morgonrock…denna i stl. S hade varit fantastiskt!! Mvh Karin

  11. Den här underbara morgonrocken skulle jag ge till min fina man som verkligen är världens bästa😊

    Storlek Large❤❤

  12. Jag skulle gärna vilja vinna den fina morgonrocken, den vore perfekt att ge till min mamma som fyller 70 i slutet av februari. Hon har haft några tuffa år och är värd en uppmuntran, vinner jag så önskar jag st L.
    Tack för en bra blogg, hälsningar Susanne.

  13. När mannen fyller år 14 februari så blir tyvärr alla hjärtans dag firandet lite undanskuffat hos oss. Hoppas därför på tur här och önskar mig en strl M ifall…😊

  14. I en Beach House morgonrock stl. L vill jag strutta omkring nyduschad på söndagsmorgonen med kaffekoppen i handen, lite pyssel och plock, och Ebba von Sydow (Nyhetsmorgon) i bakgrunden =) *kram*

  15. Jag skulle bli sååå himla glad om jag fick bli omfamnad av en mjuk och mysig Beach House morgonrock storlek M när det är dags att tanka energi i form av ”chillaxing”!
    Tack för en jättefin blogg som ger mig massor av inspiration i livet!

  16. Vardagslyx för mig vore att få använda denna härliga morgonrock i storlek M. En skön känsla att ta med sig resten av dagen såväl vardag som helg.

  17. Min cockerspaniel har förstört min morgonrock han vill sitta i knät hela tiden, behöver en ny st L.
    Ha en bra dag
    Yvonne

  18. Tänk att få svepa in sig i denna oavsett om det är morgon eller kväll, vardag eller helg, sommar eller vinter, bara njuta av att få
    vakna upp till en ny dag – Stl. M

  19. Drömmen! En ny fluffig morgonrock! (Kommer ev skrika ” its so fluffy” Om jag skulle ha turen att vinna när jag tar den på mig. Nu måste man ju ha sett dumma mig 2 för att förstå det roliga men men..)
    Stl L isf tack😄

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg