Stolt chefredaktör.

 
 
magasin 001

magasin 003

magasin 005

magasin 002

magasin 004

magasin 006

 
 

En liten tjuvtitt på det senaste numret av Bröllopsmagasinet. Det kom ut i butik i tisdags och i veckan har det rasat in lovord och fantastiska kommentarer. Får hela tiden höra att varje utgåva bara blir bättre och bättre. Och det är nog den finaste komplimang jag kan få. Att jag tagit något, utvecklat det, gjort det nytt, fräscht och omtyckt är en bedrift som jag är oerhört stolt över.

Som chefredaktör över Bröllopsmagasinet har jag en vision om att hela tiden vara i framkant; spå de senaste trenderna och förpacka detta snyggt till alla blivande brudpar där ute. Och tillsammans med vårt duktiga produktionsteam har vi skapat en layout som känns enastående. Big up alltså till mina goa kollegor som gör mina visioner möjliga – utan att vara ett team hade det inte fungerat.

 

I senaste numret då; ja där hittar ni bland annat en New York-guide skriven av mig. Även om det inte är meningen att JAG ska skriva så mycket artiklar till magasinet utan mer hålla i rodret kan jag inte hjälpa det. Att skriva är ju bland det roligaste jag vet och att, förutom, ansvara för hela magasinet se sitt namn tryckt som byline till diverse texter är otroligt tillfredsställande (tittar ni noga kommer ni förmodligen se mitt namn på mer än ett ställa i magasinet, haha).

 
 

Så, det är med stolthet jag bläddrar igenom det nya numret. Känner tyngden av det välfyllda magasinet, ser bilder från vår resa till Italien, läser om senaste brudmodet och hittar fakta och inspiration kring olika sorters bubbel. Att se 6 månaders arbete framför sig är en otrolig känsla och redan nu har jag påbörjat resan för de kommande 6 månaderna.

 
 
signatur
 
 

6 kommentarer till “Stolt chefredaktör.

  1. Grattis finaste Anna , njut av alla positiva kommentarer . Så många timmar av slit och stress för att få fram alla vackra bilder och inspirerande text.Tjuvkikade lite i magasinet i och det ser fantastiskt ut. Jag är gift sedan ett antal år och tillhör därmed inte rätt målgrupp att köpa det. Fast att läsa Din NY guide lockar 😉 kram

  2. Tycker du ska vara stolt, ett mästerverk. Du jobbar hårt sånt lönar sig- är glad för din skull. Vill tacka extra för dem fina ögonskuggorna jag vann för några veckor sedan. Använder dem dagligen;)) du har en blogg som är lite mysig och inspirerar en. Många kramar Oliven 😉

    1. Tack! Ja, så roligt att se hårt arbete i resultat 🙂
      Tack också för dina fina ord – så glad jag blir!! Och ögonskuggorna var ju riktigt fina – glad att du gillar dem 🙂 Kramar o trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg