Friyaaayy!

 
 

friday

Bilder från Pinterest.

 
 

Igår var jag på en så himla intressant kvällsföreläsning. Det var Olof Röhlander som höll i föreläsningen ”Konsten att njuta av livet – och ändå få saker gjorda”. En helt fantastiskt föreläsning som kort och gott tog upp hur vi ska bli mer livsnjutare i vardagen och hur vi ska ställa oss till förändringar som sker, stress, ekorrhjulet och mycket mer. Som de flesta av er redan vet är jag en stor anhängare av klanen livsnjutare! och denna föreläsning passade mig så himla bra. Kände igen mig i massvis av saker som han tog upp, en del som jag måste arbeta med men också en del som jag kände att yes- sådär fungerar jag faktiskt redan i vissa situationer.

 

Ja, en kvällsföreläsning innehållandes tankeställare, aha-upplevelser och många skratt tillsammans med en kalasbra föreläsare och goa kollegor.

 
 

Och idag? Idag har vi fredag. Jag flyger ju till London tidigt söndag morgon och är iväg fram tills tisdag, så idag har jag en del saker att bocka av på agendan. Först ut står ett viktigt möte så jag ska läsa på lite inför det, ladda kaffebryggaren och duka upp med något tilltugg. Älskar fredagar likt dessa; med ett inspirerande möte och sedan avbockande på att-göra-listan och nedräkning till helg.

 
 
signatur
 
 

6 kommentarer till “Friyaaayy!

  1. Hej, kan du inte berätta lite mer om dig själv eller göra en lista om dig själv för oss nya följare, hade varit roligt med ett sånt inlägg! Kram

  2. Hej, denna föreläsare eller någon annan med samma tema, vet du om det finns lite var som helst i landet. T ex Skåne.
    Låter så härligt vill gärna gå på en sådan.
    Kram och en trevlig resa till England.
    /Stina

    1. Här finns en lista på hans föreläsningar under 2016 (scrolla ner lite på sidan så hittar du: http://olofrohlander.se/forelasningar-oppna/ )
      Ska även hålla utkik efter liknande föreläsningar – vill gärna gå på fler och hittar jag några kommer jag hojta till i bloggen!

      Kram och tack för lyckönskningarna på resan 🙂

  3. Olof är en mycket bra föreläsare och inspiratör!
    Har börjat lyssna på han och Andreas Carlssons Motivationspodd! Mycket bra!
    Ha en go helg!

    1. Ja, jag blev så nyfiken när han nämnde pod:en i sin föreläsning – måste spana in den 🙂 Kram o glad helg!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg