Faux Fur.

 
 
outfit 120a

outfit 120c

outfit 120d

outfit 120e

outfit 120b

 
 

Alltså ÅH! som jag älskar min nyinköpta päls. Det var under ett par lediga timmar i London som vi spatserade förbi Westfield köpcenter (har ni varit där? Sjukt stort!) och som jag föll handlöst för denna päls. När jag såg att den dessutom var nedsänkt till 70% rea slog jag till, även fast jag inte hade någon plats i resväskan och även om jag har jackor så det räcker och blir över. Men blir man förälskad så blir man.

Den fuskpäls jag har tidigare är ju svart och denna ljust smutsrosa skönhet är det perfekta komplementet och passar såväl vinter som tidig vår.

 

Annars då? Jo jag har en riktig söndag enligt regelboken. Har promenerat i den friska luften, tränat på gymmet, veckohandlat och lagat 10 matlådor inför veckan. När jag ändå var igång bakade jag sockerkaka som jag precis avnjutit med några koppar starkt kaffe. Helt underbart gott. Vetebröd och småkakor alltså, bästa varianten på socker jag kan tänka mig.

 
 

Och nu? Nu ska jag byta om till baggy jeans och en för stor t-shirt. Storstädning står på schemat och efter att ha laddat upp med både socker och koffein är jag riktigt pepp på att ta mig an dammsugare och torktrasor.

 
 

Pälsjacka – Köpt i London

Linne – TopShop

Jeans – H&M

Väska – Köpt på GeKås

Klocka – Larsson & Jennings

 
 
signatur
 
 

7 kommentarer till “Faux Fur.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg