Birthday girl.

 
birthday
 

Om exakt 2 veckor fyller jag år. Kommer nog aldrig bli för gammal för födelsedagsfirande och presenter. Älskar att fira precis allt som kan firas och vad är inte bättre att fira än just en födelsedag? Och presenter ja, jag tycker det är trams att ”bara barnen ska få”. Jag tror att alla älskar att ge och få paket innerst inne. Sedan behöver det naturligtvis inte vara kostsamma saker, utan bara något valt med hjärtat. De är de finaste gåvorna. Och om vi nu snackar materiella ting så har jag några saker som står på min önskelista i år. Bland annat så önskar jag mig en ryggsäck som är såväl praktisk och snygg. När jag promenerar till jobbet har jag alltid en ryggsäck med kläder och mat för dagen i. Och när jag åker på kortare resor är det så skönt att ha händerna fira och kunna stoppa ner allt man behöver i en ryggsäck. Den jag har just nu är för liten för att rymma dator + kamera. Därför hade en större variant gärna fått flytta in i min garderob – denna från Sandqvist tyckte jag var fin. Sedan när sommaren kommer vill jag gärna bära magkorta toppar och fladdriga kjolar/byxor. Denna söta top i vit spets från Lindex förälskade jag mig i. Fina tingeltangel kan man heller aldrig få för mycket av enligt mig och detta armband från Piece of Poetry har länge stått på önskelistan.

 

Sedan hade jag gärna toppat kalaset med ett par nya tights från Aim’n Sportswear och ett par solglasögon med styrka från Synsam. Har ju ett par med styrka som jag köpte i somras, men hade gärna haft ett par till att variera med.

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *