Glimpses.

 
 
varberg_16 011

varberg_16 014

varberg_16 013

varberg_16 012

varberg_16 015

 
 

Några ögonblicksbilder från påskhelgen i Varberg. Att komma iväg sådär, även om det bara är för en helg, är så fantastiskt härligt. Att få lite semesterkänsla under en fredag-lördag-söndag var precis vad jag behövde. Och tillsammans med världens bästa sällskap var det en semesterkänsla som inte gick av för hackor. Vi spenderade minisemestern med att skratta tills tårarna rann, promenera (och jogga) längs den vackra strandpromenaden i Varberg, armbåga oss fram under en förmiddag på GeKås och äta och dricka gott i olika miljöer.

Varberg har, och har alltid haft, en speciell plats i mitt hjärta och ännu en gång levde platsen (och sällskapet) upp till förväntningarna.

 
 

Och nu? Nu har vi ny vecka. 4 arbetsdagar som jag kickstartade imorse med ett svettigt träningspass på gymmet. Och den starten kan ju vara den bästa på hela veckan. Nu ska jag ägna kommande timmar åt tangentbordshammrande och sedan ska jag njuta av att vi har ljust ikväll nästan ända fram till kl 20.00.

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *