Been feeling down a while, down cause I’ve been too high too stay with you.

 
 
flower


 
 

God morgon måndag! Efter en härlig helg med mycket utomhustid och god mat och trevligt sällskap är det nu återigen måndag och ny vecka. Den här veckan kommer innehålla födelsedagsfirande x3 och mycket annat skoj. Jag fyller ju år i morgon och har, dagen till ära, tagit ledigt. Ledigt för att kunna spendera dagen precis så som jag vill – och är inte det bästa födelsedagspresenten så säg!?

 

Men nu är det ju måndag och jag har 8 timmar på kontoret framför mig där jag ska beta av lite saker innan en produkt vi har går till tryck. Utöver Bröllopsmagasinet som släpps 2ggr/år producerar vi även en B2B-tidning där jag står för allt redaktionellt innehåll och den går alltså till tryck idag. Spännande!

 
 

Så,

dags att åka till kontoret för slutproduktion light (denna tidning är ju bara på 90 sidor istället för 370, hehe). Sedan väntar nedräkning till födelsedag och tillsammanstid med syrran. Fint det.

 
 
signatur
 
 

2 kommentarer till “Been feeling down a while, down cause I’ve been too high too stay with you.

  1. Vad gör man under resten av året om tidningen bara kommer ut 2 ggr per år? Eller tar det 6 månader att få ihop ett nr?
    Jag kan inget om tidningsvärlden så det hade varit kul att veta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg