Ingnell Jewellery.

 
 
ignell 001

ignell 002

Fick detta fantastiska armband av pappa i födelsedagspresent. Från Ingnell Jewellery.

 
 

Tisdag och i sedvanlig ordning inledde jag dagen på gymmet med ett svettigt GRIT STRENGHT-pass tillsammans med bästa Emil. Det är verkligen ett fantastiskt sätt att starta dagen på och jag blir så imponerad av mig själv och alla andra tappra som tagit sig upp på morgonen för att köra skiten ur sig, minst sagt.

 

Annars då? Idag väntar ett kärt återbesök med två gamla kollegor; Malin och Philip. Vi ska dricka kaffe, äta socker och ta ikapp saknad tid. Det blir väldigt fint. I övrigt innehåller veckan även ett besök på restaurang och Quiz-deltagande och så åker jag till Barcelona över helgen med jobb på Europas mest fashionabla bröllopsmässa. Fint det.

 

Men först: 4 timmar till på kontoret innan fikastund med efterlängtade.

 
 

signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Ingnell Jewellery.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *