Skogspromenad, grillade marsmallows och solsken.

 
 

eld

 
 

Här kommer lite bilder (och en film! – testade filma lite med systemkameran och detta är absolut något jag vill utvecklas och bli bättre på så räkna med lite fler videosnuttar här inne framöver) från vår utflykt i lördags. Vi hade alltså packat två stycken ryggsäckar med ved, grillkorv, kaffetermos och diverse småplock man kan tänkas behöver på en utflykt till skogen.

 

Vi åkte upp dit granskogen är tät och sjöarna avlöser varandra. Och det är stunder som dessa jag är extra tacksam över att vara tillsammans med Fredrik. Han som kan alla ”smultronställen” i närheten och vet den perfekta platsen för några timmar ostört grillande och slappande i solen. Och mycket riktigt så hittade vi den perfekta platsen, med eldstad, liten strand och så ett ordentligt byggt vindskydd (inte för att det behövdes denna vackra dag, men bra i fall vädret skulle vara lurigare). Här slog vi oss ned. Fredrik gjorde upp eld och jag kastade pinnar till Rambo (Fredriks hund) som gladeligen spenderade drygt 3 timmar med att simma runt i vattnet och hämta pinnar som om det inte fanns någon morgondag.

 

Vi grillade sedan korv och avslutade med marsmallows och kaffe. Så himla fint. Mat smakar alltid bäst utomhus. Sedan slappade vi i solen några timmar innan vi släckte elden, packade ryggsäckarna och promenerade hem igen. En lördagsutflykt precis i min smak när timmarna inomhus på kontoret blivit för många och man längtar ut till frisk luft.

 
 

skogsgrill 005

skogsgrill 006

skogsgrill 003

skogsgrill 008

DSC_2653

skogsgrill 007

DSC_2661

skogsgrill 004

 
 

signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Skogspromenad, grillade marsmallows och solsken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *