Den ultimata t-shirt-klänningen.

outfit 002

Klänning från Saint Tropez // Solglasögon från Nividas // Väska från H&M // Boots från Zalando

 

Stilen ovan hade jag inte tackat nej till. Den klassiska t-shirt-klänningen fungerar ju både på arbetet, på stan och på middagsbjudningen. Byt bara ut skor och accessoarer och du är good-to-go vilken dag som helst. En sådan får jag nog införskaffa och också; HUR snygga är inte skorna? Har länge velat ha ett par boots i ”cowoby-modell” och även fast det kanske inte riktigt är min stil (är mer av en sneakers-tjej) så lockar det ändå att klicka hem dom bara för att prova. Och åh, på tal om att klicka hem saker – jag beställde hem solglasögonen ovan (med styrka) i förra veckan. Hämtade dem på posten igår och är SÅ nöjd! Ska visa er hur de ser ut på till helgen tänkte jag.

 

Häpp! Nu är det dags att promenera iväg till kontoret. En rolig dag med punkter som ska avklaras står på agendan och sedan ikväll blir det Fina-Quiz och god mat på Harry’s tillsammans med gänget jag tycker så mycket om.

Hoppas du får en fin torsdag ♥

signatur

3 kommentarer till “Den ultimata t-shirt-klänningen.

  1. Hej Anna!
    Tycker klänningen är så fin och ville klicka mig in på länken, men det gick inte. Jag testade de andra länkarna också i både min telefon och IPad men inte där heller. Har du ngn aning om vad det kan bero på?
    Hälsningar Susanne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg