Solglasögon med styrka från Nividas.

 
 

nividas 003

nividas 001

nividas 006

nividas 004

nividas 002

nividas 005

 
 

Hurra för att äntligen solen kommit tillbaka. De senaste dagarna har varit sköna rent temperaturmässigt (runt 15-20 grader) men det har också ösregnat i stort sett hela tiden. Men idag? Idag skiner äntligen solen och jag passar på att använda mina nya solglasögon.

 

Jag har ju sedan tidigare ett par riktigt schysta, runda bågar i 70-tals modell från Synsam med styrka. Men solglasögon är ju så himla kul och jag kände att jag behövde ett par mer ”neutrala” att växla mellan. Som ni säkert vet är jag ju närsynt (och mina torra ögon gör att jag inte kan använda linser) så ett par solglasögon med styrka är verkligen välbehövligt. Fullkomligt ÄLSKAR Synsam och dess produkter men när det kommer till just solglasögon (och man gärna vill ha 2-3 modeller hemma) så är prisklassen lite i översta laget tycker jag.

 

Därför blev jag så glad när jag, via sociala medier, fann Nividas. Det är ett par unga grabbar som startat märket med motivationen att glasögon ska användas som en accessoar och ändras beroende på tillfälle. Och genom att de erbjuder bågar till ett sådant bra pris kan man verkligen äga fler par. Här kostar ett par solglasögon (med styrka) 1.500kr. Och det är ungefär en tredjedel mot vad mina tidigare brillor kostat. Så ni kan tänka er att jag blev eld och lågor när jag upptäckte detta. Att beställa solglasögon på nätet här var också mycket smidigt. Först så klickade jag hem ett par bågar att testa hemma. Och när jag bestämt mig för vilka bågar jag ville ha laddade jag upp mitt glasögonrecept på deras hemsida och genomförde köpet. Busenkelt om ni frågar mig och möjligheten att prova bågarna innan var superbra!
Efter drygt 1 vecka landade bågarna i brevlådan och jag är så himla nöjd! Bågarna påminner, i formen, väldigt mycket om mina vanliga glasögon och det är nog en faktor till varför jag gillar dem så mycket. De känns liksom som ”jag”.

 

Så,

ett hett tips till dig som letar solglasögon med (eller utan) styrka till sommarsäsongen. Riktigt nöjd med mina solglasögon och tycker det är så härligt med unga, svenska entreprenörer som lyckas fylla ett behov i marknaden.

 

Jag har bågarna Vienna, i färgen Cloudy Brown.

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *