Dop och 30-års firande.

 
 
dop 005

dop 003

dop 007

dop 006

dop 004

dop 008

 
 

Igår spenderades andra halvan av dagen med diverse galej. Först ut var dopet för fina Alicia nere i Göteborg. Längesedan jag var på dop så det var riktigt fint. Bäst? Bäst var när vi sjöng ”Den blomstertid nu kommer” och jag slussades tillbaka till barndomen och alla skolavslutningar i kyrkan. Där vi satt med fina klänningar, blommor i håret och sjöng ”nu nalkas ljuva sommar” för full hals och hade sommarlovspirr i hela magen. Exakt den känslan fick jag och den följde med mig hela kvällen.

 

Kvällen som vi sedan spenderade med att fira världens bästa Emils 30-års dag. Hemma hos Emil och Sandra bjöds det på hemgjord pizza, vin, skratt och kanske sommarens godaste efterrätt: vaniljglass med rabarberkompott, dulce de leche och rostade havregryn. Mums!

 

Nu? Nu ligger jag i sängen och redigerar bilder från gårdagens dop och tänker att jag borde vara tröttare med tanke på den sena timmen igår. Men morgonens ljus och fågelkvitter gör det stört omöjligt att sova till längre än 06.27 nu på dagarna. Och jag klagar inte på det, älskar när man känner sig pigg och vaknar i tid och kan cape diem:a och allt det där.

 
 

Kimono – Gammal från Lindex

Kjol – Cubus

Linne – TopShop

Skor – Vagabond

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *