Monday.

 
 
hage
 
 

God morgon måndag!

Ledsen för gles uppdatering igår. Hade bara en skön söndag på hemmaplan med promenader vid fårhagar och blommande ängar, sedan matlagning och mys. På kvällen kom även världens bästa Sarah förbi på kvällste och smörgås. Finaste Sarah och Joakim väntar ju barn i augusti och den lilla bulan på magen hade blivit riktigt stor. Tänk att min allra bästa vän sedan 25 år tillbaka ska bli mamma. Det är så häftigt!

 

Så ja, det var min helg det. Fullspäckad fredag-lördag och sedan en lugn söndag fylld av mys. Och nu har vi alltså måndag igen. Den här veckan har jag, utöver jobb, valt att hålla så oplanerad som möjligt. SMHI utlovar nämligen sommarvärme igen och då vill jag ha kvällarna obokade med möjlighet att grilla, fiska, promenera, äta glass och sitta på balkongen så mycket som möjligt. Det blir fint, det.

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *