Att vara redo för sommarbrännan.

 
 
maybeauty 020

maybeauty 016

maybeauty 018

maybeauty 019

maybeauty 017

 
 

SMHI utlovar ju kalasväder denna vecka! Och denna gången är jag smart och förbereder min hy inför solens strålar och sommarbrännan. I duschen skrubbar jag benen med både handskar och SPA-doftande body scrub. Och i ansiktet? Ja då kör jag gärna Face Gel:en från Maybeauty.

 

Den är perfekt att grunda med innan det är dags att vistas en längre tid i solen. Gelen skrubbar nämligen bort alla döda hudceller och lämnar en persikomjuk hy kvar. En hy där nya hudceller är redo att möta solens strålar och en hy som också behåller brännan längre. Läs mer om Face Gel:en HÄR.

 
 

Så ikväll har jag skrubbat både ben och ansikte och är nu redo för SMHI:s utlovade 25 grader och sol.

 
 

signatur

 

Inlägg i samarbete med Maybeauty.

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *