The Ocean.

 
 

summernight 001

summernight 002

summernight 003

 
 

Alltså, det är galet vad sommarvärme kan göra för själen alltså, man blir lycklig!
 
Idag efter kontorstid mötte jag upp Fredrik hemma och vi snörade på oss skorna och gav oss ut på långpromenad i stekande kvällssol. Passade på att gå förbi min lägenhet på vägen hem och hämtade min cykel (inte cyklat på säkert 1,5 år och blir aningens skakig bara jag tänker på att cykla (läs om olyckan här), men nu ska jag tusan upp på sadeln!). Långpromenaden avslutades sedan med en svalkande juice på mango, ananas, grönkål och spenat.

 

Sedan har vi hängt på balkongen, ätit kycklingsallad och lyssnat på den HÄR låten på repeat. Fredrik funderar på att cykla iväg och köpa glass och jag? Jag tycker han ska göra det och att vi ska njuta sommarvärme!  fullt ut.

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *