Glimpses.

 
 
sthlm 012

sthlm 019

sthlm 018

sthlm 017

sthlm 014

sthlm 021

sthlm 016

sthlm 015

sthlm 020

sthlm 013

 
 

Lite blandade bilder från mitt Stockholms-besök som jag glömt visa er. Mellan mina möten hann jag med att dricka juicer i solen, äta bulle på Snickarbacken 7 och strosa runt på Strandvägen i sommarvärmen. Stockholm är allt bra fint sommartid och jag hoppas jag kan åka dit en helg snart på lite semester.

 

På tal om semester: ikväll har vi skrivit packningslista för våra 6 dagar i Norge. Har nu kommit upp i 3st fulla A4-sidor och inser att vi förmodligen kommer behöva stryka hälften för att ens själva få plats i bilen, haha.

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Glimpses.

  1. Å jag älskar Stockholm <3 Hoppas nu du får en underbar semester! Åker själv till Ibiza imorgon, trots jag skadat tån (usch, vd det låter löjligt men det gör ofattbart ont)! 🙂

    1. Ja, Stockholm är så fint!
      Hoppas din tå blivit bättre (jag vet, sådant kan göra fruktansvärt ont) och att du njuter av semestern på Ibiza 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *