Strawberry-love.

 
 
strawberries 004

strawberries 001

strawberries 002

 
 

Dagarna den här veckan på kontoret är minst sagt hektiska, jag har en lång to-do-lista med saker att bocka av innan jag kan gå på semester med gott samvete och vilopuls. Målet är att, i lugn och ro, städa skrivbordet sista timmen på fredag och kunna stämpla ut från kontoret med nedsänkta axlar och normal puls. Allt som oftast stressar jag halvt ihjäl mig innan ledighet och när jag väl lämnar kontoret gör jag det alldeles flåsande och hålögd och med en ständig känsla att man glömt något.

 

Så ska det inte bli i år.

 

Och i den takt jag betar av listan ser det faktiskt ut att bli en harmonisk sista timme innan semesterfirandet och det? ja det är #lifegoals om något.

 
 

Något som också är #lifegoals är att äta jordgubbar varje kväll. Och det är något som jag verkligen lyckats med i år. Älskar de röda små bären och äter gärna 2 liter varje dag. Äter dem helst som de är, men ibland lyxar jag till det med mjölk och grädde. Trodde, när jag spenderade 3 somrar i rad med att sälja (och äta ungefär lika många) jordgubbar att jag skulle tröttna. Men nej, det är helt enkelt FÖR gott för att tröttna på.

 

Så,

ikväll varvar jag ner från en hektisk arbetsdag (som kommer löna sig i slutändan!) med att äta jordgubbar, lyssna på bra musik och påta i lägenheten med min kille. En fin onsdagskväll med andra ord.

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *