Nattsudd.

 
 
nattsudd 012

nattsudd 007

nattsudd 010

nattsudd 014

nattsudd 011

nattsudd 015

nattsudd 016

nattsudd 008

nattsudd 009

 
 

Idag har det varit lite galej på stan. ”Nattsudd” kallas det och är väl egentligen som ett slags startskott för sommaren och turismen i centrum under semesterveckorna. Längs huvudgatan är det diverse aktiviteter, livemusik och annat och butiker och caféer håller öppet till kl 22 och har grymma erbjudanden. Väldigt festligt, om ni frågar mig.

 

Så ikväll var staden fylld av semesterlystna människor och solen sken och bjöd på en riktigt vacker kväll. Jag? Jag tog med mig min böna Emilie och så besökte vi bland annat SOUL, Livingroom och så den nya floristen i stan. Sedan avslutade vi på Blomsterkroken med kvällsfika och planerande inför nästa veckas minisemester. Vi åker 2 dagar ner till Halmstad och ägnade en stund ikväll åt att kolla upp tips på saker att göra, äta, dricka och så vidare. Har ni kanske något tips? I så fall får ni gärna dela med er ♥

 
 

Häpp. Nu ska jag hoppa i säng och göra mig redo för 1:a juli och de sista 8 timmarna på kontoret innan semestern. Fint det.

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “Nattsudd.

 1. Fredag igen!
  Nu verkar tyvärr inte vädret visa sig från sin bästa sida, men Halmstad är en mkt trevlig stad. Där är vi mkt varje sommar då mina föräldrar har stuga i Tylösand. Ska dit idag och lämna kottarna påväg ner till Mölle där det vankas bröllop för fina vänner!
  Om ni håller er inne i stan så rekommenderar jag Tillsammans, trevligt ställe! Går inte att boka bord.
  Men man kan mingla under tiden!
  Sen har det öppnat ny champagnebar, har inte varit där själv men har ”hört” att det är mkt bra! Heter A little party. (Bara namnet gör ju en glad!)

  Sen måste ni svänga förbi Möllegård och Riccardos glass – bästa glassen! (Och har ni tur har mysigaste blomsterbutiken Cirkus Flora öppet så kan ni kika in där).

  Ha en riktigt fin helg! Kram!

  1. Åh tusen tack fina du för tipsen! Ska absolut spana in de ställena som du nämnde 🙂
   Önskar dig en riktigt fin helg och så underbart med bröllop! Massa kramar

 2. Håller med ovanstående om att ett besök på Riccardos är ett måste… Glassen är ju bara sååå god där! Vill ni ha en snabb och fräsch lunch så är ”spis och deli” på lilla torg helt rätt, sallad, burgare eller surdegspizza, och många raw-godsaker. Hoppas ni får en fin helg! 🙂

 3. Halmstadtips😊
  Som tidigare nämnts, Riccardos, italiensk glass, bästa någonsin! Miljön underbar, ligger i ett naturreservat, Möllegård.
  Finns även lättare italienska rätter å kallskuret. Prova även deras hemgjorda nutellasås😋 Gillar ni promenader kan ni börja vid slottet inne i stan, gå hela vägen ut till Möllegård, prins Bertils stig. Om ni inte vill gå hela vägen på stigen, missa inte delen vid Grötvik, Rhodedenronparken å Tjuvahåkan, jättefint, då kommer ni så småningom ut till Tylösand, beachen, hotellet. Idag var det invigning på after beachen, brukar vara utlandskänsla där, partyparty! Feldts bageri, bästa i stan. My underbar person som äger det tillsammans med sin man. Hamnade även i white guide i år. Surdegsbageri, allt supersmaskens, i år nytt med glass.
  Hummër ny restaurang, mysig, hyfsad mat. Spis å deli som nämnts ovan, ok. Säkra kort i stan är Fridolfs krog, funnits i 100 år men man blir aldrig besviken på maten, likaså Pio’s restaurang. Finns inte så mycket kul shopping, tyvärr…Patriks prylar ute i Snöstorp, mot Årnarp är lite trevligt, även litet café. Lotta är frisör med en liten mysig butik i salongen, heter atelje 18, ligger i Söndrum. Missa inte Heagårds skafferi/saluhall, mysigt.
  Cirkus flora som också nämnts i tidigare inlägg, känd bloggare i stan Minna Tannerfalk som tillsammans med en superduktig trädgårdsdesigner, Susan Hübel, som annars arbetar på Zetas i Stockholm, öppnar pop-up med växter å lite designpryttlar, mest från Turkiet, precis haft öppet, tyvärr. Ja, det var lite tips! Hoppas ni får en trevlig trip Halmstad😎

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *