Aim’n Store.

 
 
aimn 004

aimn 006

aimn 010

aimn 001

aimn 003

aimn 005

aimn 009

aimn 008

aimn 007

aimn 002

 
 

När jag och Emilie tidigare i somras bestämde oss för att ta en tripp till Halmstad var det 1 sak som var given på listan över saker-att-göra. Och det var att besöka Aim’n Store.

 

Som ni vet är jag en riktig fanatiker av träningskläderna från Aim’n och att få möjligheten att besöka den fysiska butiken fick mig att känna mig som ett barn dagen före julafton. Jag har länge velat se hela kollektionen i verkligheten och inte bara som bilder via dator eller telefon och att besöka butiken var en riktig höjdare kan jag lova. Jag och Emilie vandrade runt länge, länge i den vackra butiken. Här hänger allt prydligt uppradat, sorterat efter färg och stil och butiken är så snyggt skyltat att det känns som att köpa träningskläder är något riktigt exklusivt. Och det är det ju på sätt och vis; man köper snyggt och bekvämt för kroppen att bära när den utför någon form av ansträngning – och är inte det den finaste lyx kroppen kan få så säg.

 

Inne i butiken var vi som barn i en godisbutik. Klämde, kände och provade nästan allt. Och den gulliga tjejen bakom kassan var så trevlig att besöket kändes både familjärt, mysigt och pirrigt på en och samma gång. Jag älskade det.

 

Hade, utan problem, kunnat spendera hela semesterkassan inne i butiken men lugnade mig något och det som fick följa med mig hem var ett par träningstights, en t-shirt och en sportbag. Extra roligt var det att prova färger och mönster som man på datorn varit tveksam till men som i verkligheten var riktiga 10-poängare.

Så ja, har du vägarna förbi Halmstad och gillar träningskläder så besök butiken. Du kommer inte bli besviken.

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *