Morgondopp.

 
 

bjursjön 023

bjursjön 025

bjursjön 028

bjursjön 026

bjursjön 027

bjursjön 024

 

Imorse vaknade jag av fågelkvitter och att det var ovanligt varmt i sovrummet. Bestämde mig då för att spendera första delen av dagen med frisk luft och svalkande vatten. Så jag packade smörgåsar och kaffe i en ryggsäck och sedan cyklade jag grusvägarna upp till sjön. Där spenderade jag sedan morgonens timmar åt att ta svalkande morgondopp, dricka kaffe, äta smörgås och läsa bok på bryggan. Läser just nu boken TID av Alex Schulman och Sigge Eklund. Har ni läst den? Så himla bra bok som reflekterar över tiden och hur den ibland går fort, långsamt, pågår samtidigt och inte pågår alls. Man känner igen sig i så mycket som de skriver

 

”Om någon hade frågat hur länge jag satt där i väntrummet skulle jag kunnat titta på klockan och säga ”Fem minuter”. Det hade varit sant enligt klockan, men ändå falskt. I själva verket satt jag där inne i tre och ett halvt år.”

 

_____

 

Nu? Nu är jag hemma i lägenheten igen. Ska äta lite lunch och sedan spendera några timmar i min lägenhet med att ”flyttstäda”. Inte det roligaste jag kan tänka mig, men lämnar nycklarna på torsdag så lika bra att få det gjort.

 
 

signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *