Värme, italiensk middag och ångest.

 
 
middag 029
 
 

Ikväll äter jag rester från gårdagens italienska middag. Gnocchi med salsiccia och brynt smör. Ser inte mycket ut för världen kanske men det är fruktansvärt gott (receptet hittar du HÄR).

 

Annars då? Jo, jag sitter och dricker lite alkoholfritt bubbel på en solvarm balkong och blickar ut över staden. Det är min sista semesterdag idag och imorgon kommer jag åter vara på kontoret. 3 veckor går så himla fort ibland och även fast jag haft världens bästa semester går det inte riktigt att trycka bort ångesten som ligger i bröstet. Jag skulle vilja vara ledig lite till. Ha några fler dagar med morgondopp, oplanerad tid och skönt umgänge. Men jag antar att en semester är så skön just därför; för att den inte varar för evigt.

 

Så,

istället för att ha ångest över arbetet imorgon ska jag ägna kvällen åt att blicka tillbaka. Blicka tillbaka på 21 dagar av spännande utflykter, vänner, kärlek och sol och vara tacksam över att jag fick 3 helt underbara veckor med ledighet. Kunde inte önskat mig mer, faktiskt.

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Värme, italiensk middag och ångest.

  1. Det receptet får jag nog testa i veckan!
    Hmm ja, det är lätt att känns lite ångest när man vet att ledigheten är slut för den här gången. Tlnjte faktiskt senast igår att jag ska njuta varje dag den här semestern och inte planera eller tänka för mycket framåt. Vi har 2 veckor kvar så jag känner mig nöjd och bara är!
    Den här veckan är vi hemma och jag är, trots ledighet, lite knäpp och ställer klockan och går upp – bara för att hinna njuta av morgonen (medans de andra 3 sover gott…) dricka kaffe i lugn och ro, läsa mina favvo-bloggar och bara va 😉
    Ha en go dag på jobbet! (Det är snart helg igen…)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *