Att få ordning på träningen, igen.

 
 

mili

Bilder från Pinterest & Angelica Blick

 
 

De senaste 4 veckorna för min del har bestått av 3 veckors semester och 1 vecka med hektiska arbetstimmar. Detta i sin tur har inneburit att rutinerna har fått ge vika för annat. Och i begreppet rutiner ingår väldigt mycket, men i detta fall syftar jag främst på träningen.

Visst, de 3 veckorna av semester jag hade var jag väldigt aktiv på. Jag paddlade kajak, kanot, klättrade, vandrade, cyklade, tog morgonpromenader, kvällspromenader och en och annan joggingtur. Jag låg liksom inte på latsidan direkt. Men något riktig hårdträning har det inte blivit och det är något som jag nu börjar sakna lite. Därför är jag extra glad över att på måndag, 1:a augusti startar Military Training igen. Det är ju, som jag berättat, min kära vän Emil som leder kalaset och han gör det så fruktansvärt bra.

 

Så från och med 1:a augusti och 4 veckor framåt kommer jag köra stenhårt med Emil och gänget. Upplägget är ett slags Bootcamp med träning 3 dagar i veckan (morgon el. kväll) och som pågår i 4 veckors tid. Rolig, utmanande, ny och härlig gruppträning när den är som bäst och jag är superpepp på att utmana mig själv och testa gränserna. Jag testade ju på några pass i början av sommaren och jag måste säga att jag älskade det! Så från och med måndag så kommer det bli mycket militärtränings-snack från min sida – hoppas ni kommer tycka det är skoj.

 

Och hörrni! Bor ni i Uddevalla med omnejd så kör de just nu ett kanonerbjudande. De erbjuder ”träna 2 – betala för 1” under hela augusti månad. Så skriv upp dig idag (länk) och få ordning på rutinerna efter semestern och var redo för hösten med en stark och frisk kropp.

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Att få ordning på träningen, igen.

  1. Låter såå kul! Gillar också ”militär”-konceptet. Skitigt, tungt, svettigt, elakt MEN braaa!
    Har dock inget här i närheten där vi bor i Småland men vi har en hinderbana en bit bort, tanken ÄR att jag och mannen ska köra där och träna inför Toughest i höst – men, jag är semesterlat… Men när vardagen drar igång om en vecka blir det annat!
    Ska bli kul att läsa här och bli inspirerad!
    Kör ba’!!!

    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *